Tanjug
Igor Duljaj

Većalo se i odluka je pala. Upravni odbor Partizana je većinom izglasao odluku da dosadašnji šef struke, Igor Duljaj, više ne obavlja tu funkciju.

Trener crno-belih je jutros odradio poslednji trening sa ekipom, ne znajući sa sigurnošću da li će nastaviti sa radom, ili ne. Upravni odbor je potom zasedao i doneo odluku da Duljaj ipak neće voditi ekipu u preostalih pet utakmica do kraja prvenstva.

Partizan se bori za drugo mesto sa TSC-om, a klub će sa klupe do kraja sezone predvoditi pomoćni trener Albert Nađ, koji je već jednom ove sezone vodio ekipu i to u derbiju protiv Crvene zvezde kada je Partizan izgubio rezultatom 3:2.

Kao što je u saopštenju za javnost pisalo, odluka je bila jednoglasna, međutim, prema saznanjima Sport kluba, poslednju reč je imao Ivica Kralj, sportski direktor Partizana.

Duljaj je ranije bio na razgovoru i stav Uprave bio je da on ne može više da uspešno vodi ekipu, kao i da je klub “u opasnoj zoni”.

Igor Duljaj je na klupi Partizana kao šef stručnog štaba bio od početka marta 2023. godine i za to vreme je vodio crno-bele na 53 meča, gde je zabeležio 32 pobede, sedam nerešenih i 14 poraza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here