Partizan zimuje na +6

0

Golmani od njega strepe: Petar Škuletić
 

Partizan je jesenji prvak i početak prolećnog dela prvenstva dočekaće sa šest bodova viška u odnosu na najbližeg pratioca i najvećeg rivala Crvenu zvezdu, koja je remizirala sa Mladosti u Lučanima.

 

Crno-beli su do trijumfa došli posle preokreta. Prvih sat vremena meča izgledalo je da su Čačani kadri da osujete namere domaćina. Igrali su veoma otresito i organizovano, međutim, za samo dva minuta prosuli su sve što su do tog momenta "iscedili".

 

Rekorder Partizana: Škuletić bolji od Klea!

 

Borac je poveo u 19. minutu preko Ivana Đokovića. Partizan se žestoko mučio tokom prvog poluvremena, a izjednačenje je doneo Vladimir Volkov u 41. minutu posle odličnog prodora Petra Grbića.

 

Rezultat je potpuno preokrenut u samo dva minuta. Prvo je Petar Škuletić bio precizan u 66. minutu, a Živković već u narednom napadu postiže gol za 3:1. U nastavku je mrežu pogodio i kapiten Saša Ilić, a Škuletić je u nadoknadi ponovo bio precizani postigao 14. pogodak u šampionatu Srbije.

 

Nikolić: Igrači fascinantno izneli polusezonu

 

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Lukač, Volkov, Stanković, Stevanović, Petrović, Drinčić, Marković, Grbić, Ninković, Škuletić, Lazović.
BORAC: Petrić, Radunović, Obradović, Stojanović, Babić, Gojković, Mašović, Božić, Milojević, Đoković, Jovančić.

 

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+4. minut – Kraj utakmice.

90+2. minutGOOOOOL!!! 5:1 za Partizan, strelac Petar Škuletić.

88. minutGOOOOOL!!! 4:1 za crno-bele, strelac Saša Ilić.

86. minut – Dobra prilika za Nemanju Kojića, ali je pokušaj završio pola metra pored okvira gola.
74. minut – Saša Marković je oprobao udarac, ali je lopta završila malo pored gola.

67. minutGOOOOOL!!! 3:1 za Partizan, strelac Andrija Živković. Vladimir Volkov je odlično prošao po levoj strani i namestio gol mladom Živkoviću.

65. minut GOOOOOL!!! 2:1 za Partizan, strelac Petar Škuletić. Lazović je sjajno uposlio Škuletića, koji vara golmana Petrića. Ovo je napadaču lidera Super lige 13. gol u prvenstvu.

56. minut – Iz igre je izašao Petar Grbić, na terenu je Andrija Živković.
53. minut – Petar Škuletić se našao u prilici da matira Petrića, ali je lopta prošla pored stative.
52. minut – Velika prilika za goste. Spetljali su se bez potrebe gosti i propustili sjajnu priliku da ponovo povedu u Humskoj. Ponovo je Stojanović bio neodlučan.
49. minut – Borac je imao dve ozbiljne šanse. Stojanović je mogao da dovede Čačane u novo vođstvo, ali je Lukač bio siguran.
46. minut – Počeo je drugi deo utakmice. Nikola Ninković je ustupio mesto Saši Iliću.
45+2. minut – Kraj prvog poluvremena.

42. minutGOOOOOL!!! 1:1, strelac Vladimir Volkov. Petar Grbić je izdržao sve duele u kaznenom prostoru rivala, prevario čuvara i poslužio Volkova "kao na tacni". Levom beku crno-belih nije bilo teško da sa tri metara zatrese mrežu.

34. minut – Korner za crno-bele umalo se pretvorio u noćnu moru. Umesto da domaćin bude u prilici za gol, Borac je razvio kontru i imao kolosalnu priliku da udvostruči vođstvo. Slaviša Stojanović je šutirao, ali pored stative.

29. minut – Kakav projektil Marija Božića. Šutirao je veznjak Borca sa oko 30 metara, a Lukač je paradom izbacio loptu u korner.

21. minut – Velika prilika za Petra Škuletića da ekspresno poravna rezultat je propala. Čuvar mreže Borca je ušao u šut najboljem strelcu lige.

19. minutGOOOOOL!!! 1:0 za Borac, strelac Ivan Đoković. Adut gostiju se najbolje snašao u gužvi posle centaršuta iz kornera. Prethodno je Nemanja Petrović na gol liniji blokirao pokušaj rivala, ali se lopta odbila do Đokovića, koji je bio precizniji.

14. minut – Golman Čačana otklanja opasnost po svoj gol posle kornera crno-belih.
8. minut – Centrirao je Lazović sa desne strane, lopta je zakačila jednog odbrambenog igrača Čačana, ali je golman Petrić bio oprezan.
4. minut – Borac se oslobodio pritiska i u dva navrata pokušao da ugrozi golmana Lukača, ali nije bilo opasnosti.
1. minut – Utakmica je počela.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here