Košarkaš Partizana Rašon Tomas ostao je u Beogradu tokom pandemije koronavirusa i kaže da nema ničeg čudnog u tome što je pauzuodlučio da provede u glavnom gradu Srbije.

Tomas je, poput svih u Srbiji i ostatku sveta ostao zatečen pandemijom i tek odskora se život vraća polako u normalu, a crno-beli su se vratili treninzima.

– Volim Beograd. Zabavno je bii u ovom gradu, ovo mesto je skroz kul. Svi me to pitaju! Kao da je toliko bizarno što sam odlučio da ostanem ovde. Osećam se prijatno u Beogradu. I nije to bila nekakva „supervelika“ odluka za mene – rekao je Tomas za klupsku televiziju.

Opisuje i kako je izgledao karantin u gradu gde je ispratio i mnogo onih koji su kršili policijski čas, pa je dobio i pitanje da li je prijavio decu koja su to radila.

– Neeeee, to je samo bila šala. Mi smo tih dana često dobijali poruke od tim-menadžera da obavezno ostanemo u kući posle 17 sati. A onda sam video sve te ljude napolju kako se zabavljaju… Ali, bilo je to samo šala, naravno. Nikada ne bih prijavio decu zbog toga što se zabavljaju – tvrdi Tomas.

Krilni košarkaš je zadovoljan što se ekipa vratila treninzima posle dvomesečnog prekida koji mu je, kako kaže, prijao zbog odmora.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime