Košarkaš Partizana Rašon Tomas ostao je u Beogradu tokom pandemije koronavirusa i kaže da nema ničeg čudnog u tome što je pauzuodlučio da provede u glavnom gradu Srbije.

Tomas je, poput svih u Srbiji i ostatku sveta ostao zatečen pandemijom i tek odskora se život vraća polako u normalu, a crno-beli su se vratili treninzima.

– Volim Beograd. Zabavno je bii u ovom gradu, ovo mesto je skroz kul. Svi me to pitaju! Kao da je toliko bizarno što sam odlučio da ostanem ovde. Osećam se prijatno u Beogradu. I nije to bila nekakva “supervelika” odluka za mene – rekao je Tomas za klupsku televiziju.

Opisuje i kako je izgledao karantin u gradu gde je ispratio i mnogo onih koji su kršili policijski čas, pa je dobio i pitanje da li je prijavio decu koja su to radila.

– Neeeee, to je samo bila šala. Mi smo tih dana često dobijali poruke od tim-menadžera da obavezno ostanemo u kući posle 17 sati. A onda sam video sve te ljude napolju kako se zabavljaju… Ali, bilo je to samo šala, naravno. Nikada ne bih prijavio decu zbog toga što se zabavljaju – tvrdi Tomas.

Krilni košarkaš je zadovoljan što se ekipa vratila treninzima posle dvomesečnog prekida koji mu je, kako kaže, prijao zbog odmora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here