Partizanu smanjena kazna

0

Partizan je krajem prvog dela sezone kažnjen zbog nesportskog ponašanja navijača na 137. "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde, koji je završen pobedom "crno-belih" 2:1.

 

Partizan je igrao meč 14. kola domaćeg šampionata protiv OFK Beograda bez prisustva publike, pa je time kazna odrađena i zbog toga će klub iz Humske dočekati Javor u 17. kolu JSL uz prisustvo navijača.

 

Na sednici Izvršnog odbora JSL bilo je rasprave i o zahtevu prvog čoveka Hajduka Nikole Džombe, koji je želeo da njegov tim u nastavku sezone utakmice kao domaćin igra na stadionu Partizana.

 

"Klubovi su taj predlog odbili kao i mogućnost da igraju na stadionu Crvene zvezde, a Komisija će obići stadion u Kuli u utorak i ako nema uslova da dobije licencu predložiće Hajduku igranje u Apatinu ili nekom drugom gradu u okolini čiji stadion ispunjava zahteve. Na kraju, odluku gde će Hajduk igrati donosi komesar za takmičenje Branislav Delić", rekao je generalni sekretar Zajednice JSL Miodrag Janković.

 

Posle sednice IO Zajednice JSL saopšteno je da je ova organizacija poslovala sa minusom od 280.000 dinara. Klubovi koji duguju novac Čukarički (21.000 evra), Vojvodina (20.000), Partizan (8.000), Smederevo (7.500) i Jagodina (3.100), obaveze će izimiriti kompenzacijski preko FS Srbije kako bi mogli da nastave šampionat.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here