Paunović ljut na Partizan i Genk: Igramo EP, a ne kvalifikacije!

0

 Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović
 

On je saopštio imena 22 igrača za evropsku smotru fudbala bez obzira što iz Partizana ima najava da neće pustiti Andriju Živkovića i Danila Pantića da putuju sa omladincima na finalni turnir.
“Živković i Pantić su na spisku od prvog trenutka, a pozivi igračima su još pre nedelju dana upućeni klubovima. Nemam povratnu informaciju iz Partizana da se oni neće pojaviti. Podrazumeva se da računam na Andriju Živkovića i Danila Pantića”, rekao je Paunović za "SPORTski žurnal".

 

Situacija i sa igračem Genka, Sergejom Milinković-Savićem, takođe je pod upitnikom.
“Ista priča kao sa Živkovićem i Pantićem, čekamo da nam se zvanično obrate iz kluba. Ne možemo da prihvatimo da se gledaju samo sopstveni interesi. Igrači odlaze na Evropsko prvenstvo, nije reč o kvalifikacijama", rekao je Paunović.

 

Čini se da pojedini klubovi na omladinsku reprezentaciju ne gledaju baš blagonaklono.
“Plasirali smo se na EP i tako ostvarili vrhunski uspeh. Uz to bili smo prvaci i neću dozvoliti nikome da potcenjuje omladinsku reprezentaciju Srbije, kao što ja nikad neću drugoga potceniti. Očekujem da nam klubovi daju igrače”, jasan je Paunović.

 

 

Spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj

 

 

 

 

Golmani: Predrag Rajković (Crvena zvezda), Vanja Milinković-Savić (Vojvodina) i Boris Radunović (Rad). 

Igrači odbrane: Milan Gajić (OFK Beograd), Miloš Veljković (Totenhem), Srđan Babić (Vojvodina), Miladin Stevanović (Partizan), Nemanja Antonov (OFK Beograd), Radovan Pankov (Vojvodina), Stefan Milošević (Spartak) i Mihailo Ristić (Crvena zvezda).

Vezisti: Nemanja Maksimović (Verona), Sergej Milinković-Savić (Genk), Saša Zdjelar (OFK Beograd), Veljko Simić (Bazel) i Danilo Pantić (Partizan). 

Napadači: Staniša Mandić (Čukarički), Mijat Gaćinović (Vojvodina), Dejan Dražić (OFK Beograd), Andrija Živković (Partizan), Nemanja Radonjić (Viturul) i Luka Jović (Crvena zvezda).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here