Pavković se razvodi po četvrti put?

0

Osuđen na 22 godine zatvora: Nebojša Pavković u haškoj sudnici

– Vrlo brzo pošto mu je izrečena kazna zatvora od 22 godine, Nebojša je počeo da se povlači u sebe, postajao je sve neraspoloženiji…

 

 

Nije mu lako, a sve češće ima i zdravstvenih problema. Sve se to najviše odrazilo na njegov brak, a ovih dana bračna kriza je kulminirala. Nebojša je sve bliže odluci da se ponovo razvede. On je to nedavno saopštio i Maji – piše beogradski "Press".

On dodaje da general nema šta da zameri svojoj 28 godina mlađoj supruzi, ali da se on na ovaj korak odlučio jer "ne vidi" perspektivu braka.

– On je toga izgleda postao svestan tek posle izricanja zatvorske kazne. Poverio se nekim svojim prijateljima da je, bez obzira na to što je Maja, kako svima priča, "supruga na mestu", upravo za nju bolje da okončaju ovaj brak jer nema perspektivu…

 

Inače, Maja svakog meseca ide u posetu suprugu, vrlo često vodi i decu. Ona je protiv razvoda i pokušava na sve načine da sačuva brak – kaže jedan od prijatelja porodice Pavković.

Šestoro dece

Podsetimo, Pavković se do sada ženio četiri puta. Osim ćerke Leposave i sina Nebojše iz braka sa Majom, general ima i dvoje dece iz prvog braka – Dušicu i Darka, iz drugog ćerku Mariju, a iz braka sa Glorijom sina Vuka. Nebojša Pavković se u Hagu nalazi od 25. februara 2005. godine.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here