Aleksandar Saša Pavlović, nekadašnji NBA košarkaš, pričao je za Partizan TV o trenutnoj situaciji i sezoni crno-belih.

Pavlović kaže kako je već tri nedelje u izolaciji i da svi treba ozbiljno da shvatimo situaciju.

– Svaki dan kada se probudim pomislim – ‘je l’ moguće?’. Kao da sanjam, ne mogu da verujem šta se dešava. Ali šta ćemo, takva je situacija i nadam se da će se ubrzo sve vratiti u normalu – kaže Pavlović.

Nekadašnji košarkaš Partizana kaže da mu nedostaje gledanje svog kluba, ali i NBA.

– I jedno i drugo. Na Partizanovim mogu da budem fizički tu i da gledam. Nema lepšeg osećaja od toga, osim kada se igra za taj klub. Nedostaje mi sport, neverovatna stvar se desila sa svetom koju niko nije mogao da pretpostavi. Nadam se da ljudi poštuju stručnjaka kako bi sve što pre prošlo.

Pred odlazak na pauzu zbog koronavirusa Partizan je bio prvi u ABA ligi i imao je prednost domaćeg terena u Evrokupu sve do finala.

– Ne gledam to na negativan način. Naravno da nas (Partizan) pogađa, pokazali smo koliko smo možemo, odnosno da smo najbolji u svim takmičenjima u kojima smo učestvovali. Siguran sam da bi bili prvi. Partizan je kao klub uradio sve što je mogao i pokazao je da je na pravom putu. Ne treba žaliti, samo treba sačekati odluku”.

Pavlović je još kazao kako prati sve košarkaše sa ovih prostora u NBA, da nema omiljeni tim, a i podržao je srpski narod u Crnoj Gori.

1 COMMENT

  1. Predlažem da se titula u ABA ligi dodeli trećeplasiranoj CZ
    koja je već navikla da se u Evroligu plasira na račun drugih.
    To bi smatram bio i veoma human gest prema klubu, njegovom
    rukovodstvu i pre svega navijačima koji godinama unazad
    dokazuju da su entitet sa posebnim potrebama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here