Pavlović: U teškoj smo situaciji

0

abaliga.com/Partizan NIS
Sve za tim: Aleksandar Pavlović
 

Partizan je u nedelju pobedio Cedevitu sa 76:64 i tako došao na četvrto mesto tabele, sa skorom od devet pobeda i sedam poraza. Cedevita je ostala na 11 pobeda i zauzima treće mesto.

"Znači nam mnogo što smo pobedili, ali mi smo već u teškoj situaciji i svesni smo toga. Moramo da pobedimo u svakoj utakmici i tako se pripremamo. Imamo mnogo vremena da se spremimo za Olimpiju, što je možda još važnija utakmica od ove", rekao je Pavlović.

Ekipa iz Ljubljane ima osam pobeda, tako da je crno-belima neophodna pobeda u tom duelu u subotu. Partizan je protiv Cedevite sve vreme vodio, najčešće dvocifrenom razlikom.

"Imali smo realno najviše vremena da se pripremimo za Cedevitu. Znali smo koliko je važna utakmica. Imali smo nekoliko dobrih treninga i sve to smo preneli na teren", rekao je Pavlović.

Partizan od početka sezone igra bez startnog plejmejkera, a tu poziciju je do sada pokrivao Milenko Tepić, koji je propustio meč protiv Cedevite zbog povrede.

"Svako je morao da igra malo bolje i malo jače da bismo pokrili to što smo igrali bez Tepića i (Eda) Murića, i to smo uradili na najbolji mogući način", rekao je Pavlović.

On je kazao i da je zglob zbog koga je pauzirao sada dobro.

Na pitanje novinara da li je meč protiv Cedevite njegov prvi u startnoj postavi od povratka, nekadašnji NBA igrač se malo zbunio i onda rekao:

"Ne znam stvarno. Moguće, ali nisam obraćao pažnju na to".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here