Foto: Tanjug/AP
Florentino Perez

Španski “El Konfidensal” došao je u posed snimaka nastalog 2006. godine u kojem je u centru pažnje predsednik Real Madrida Florentino Peres.

Na snimku se čuje kako negativno komentariše dve legende kluba Raula Blanka i Ikera Kasiljasa, što je izazvalo veliki skandal u Španiji, dok je o Dejvidu Bekamu pohvalno govorio.

– Bekam je dobar i veoma pametan momak. Zarađuje 30 miliona evra godišnje. Ronaldo Nazario takođe. Zidan dobija 25 miliona. A onda, tu je Raul koji ne prodaje apsolutno ništa. Čoveče, ništa, ni dres, ni medijsku pažnju nema. Loš je, veruje da je Real njegov i on je jedan od razloga zbog kojih sam otišao. Uništava klub, moral igrača, sve. Veoma loš čovek – rekao je Peres, pa nastavio:

– Kasiljasa navijači obožavaju. Ne znam zašto ga brane i vole toliko. On je jedna prevara, a druga je Raul. To su dve najveće prevare Real Madrida – rekao je Peres koji je u tom periodu napustio funkciju prvog čoveka kraljevskog kluba, da bi se potom tri godine pauze ponovo vratio na tu funkciju.

Pored toga na snimku se može čuti kako Florentino nema baš lepo mišljenje o fudbalerima generalno.

– Fudbaleri su sebični. Ne možete da računate na njih ni za šta. Imam užasnu sliku o fudbalerima, užasnu, užasnu… Video sam mnogo stvari u svom životu, ali nikad nešto slično kao što su oni – rekao je Peres.

Perez se oglasio povodom ovog skandala i rekao da smatra da je ovo stragetija španskog lista i Hose Antonija Abelana protiv njega kako bi neneli štetu projetku Superlige Evrope. Medij je najavio da će do kraja sedmice svakog dana puštati nove kompromitujuće snimke prvog čoveka kraljevskog kluba.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime