Pešački prelazi ukinuti zbog Gazele

0

  

Pešački prelaz u Dečanskoj ulici kod Doma sindikata ("Borba") biće ukinut, a njegova zona biće zatvorena ogradom za pešake. Pešacima je preporučeno da umesto ovog koriste podzemni pešački prolaz "Nušićeva" ili prelaz na raskrsnici Dečanske i Vlajkovićeve ulice.

 

Na raskrsnici Dečanske i Nušićeve ulice biće izmenjen signalni plan rada semafora, čime će se dati više vremena vozilima koja skreću u Terazijski tunel.

  

Na raskrsnici Brankove i ulice Carice Milice biće izmenjen signalni plan u radu semafora, čime će se dati više vremena za prolazak vozila Brankovom ulicom.

 

Biće ukinut i pešački prelaz preko Brankove ulice, na raskrsnici sa Ulicom Carice Milice. Zona ovog pešačkog prelaza biće zatvorena ogradom za pešake, a pešacima je preporučeno da za prelazak preko Brankove ulice na ovoj lokaciji koriste podzemni pešački prolaz "Zeleni venac".

 

Na raskrsnici Pop Lukine i Brankove ulice biće izmenjen rad semafora, čime će se dati više vremena za prolazak vozilima duž Brankove.

 

Levo skretanje svim vozilima sa Brankovog mosta u Pop Lukinu ulicu biće zabranjeno, a saobraćajna traka koja se koristi za skretanje biće fizički zatvorena.

 

Vozačima koji su do sada koristili ovu trasu za kretanje preporučeno je kretanje alternativnom trasom – sa Brankovog mosta desno, prema ulici Gavrila Principa, a za dalje kretanje treba koristiti trasu Gavrila Principa – Crnogorska – Karađorđeva – Pariska – Kneza Sime Markovića.

 

U Pop Lukinoj, u zoni raskrsnice sa Brankovom ulicom, od dve postojeće saobraćajne trake za desno skretanje koristiće se samo jedna.

  

Na Brankovom mostu će svim vozilima biti dozvoljeno kretanje "žutom trakom", u smeru od Brankove ulice ka Novom Beogradu.

 

Svim vozilima će biti dozvoljeno kretanje "žutom trakom" i u Bulevaru Nikole Tesle, u smeru ka Brankovom mostu, od ulice Ušće do Bulevara Mihajla Pupina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here