Pešićev Bajern prejak za Zvezdu

0

Najefikasniji u porazu crveno-belih: Luka Mitrović
 

Treba istaći da i u ovom meču Dejan Radonjić nije mogao da računa na kompletan sastav (izostali su Dangubić, Lazić i Kalinić), dok je sa druge strane u ekipi Bajerna nedostajao samo Vladimir Štimac.

 

Crveno-beli su dosta dobro igrali u prvom poluvremenu, trener Radonjić ravnomerno je rasporedio minutažu, a značajne uloge dobili su mladi igrači. Upravo nedostatak iskustva u drugom poluvremenu uticao je da Bavarci steknu osetniju prednost i dođu do pobede.

 

Najefikasniji u redovima crveno-belih bili su Luka Mitrović i Boban Marjanović sa po 15 poena. Dženkins i Cirbes su ubacili po 8, Rebić 7, Tejić, Gudurić i Čvorović po 4, Vilijams 3, Blažič 2, a Kaplanović se nije upisao u strelce.

 

Najzaslužniji za pobedu Bajerna bio je Brajant sa 18 poena, dvocifren košgeterski učinak imali su Đedović (16), Micić (13) i Gavel (10). Jagla je postigao 9, a Savanović 5 poena.

 

U poslednjem kolu turnira u Miluzu, koje je na programu u nedelju, Crvena zvezda Telekom igra protiv Strazbura, a meč je zakaz za 17 sati i 30. minuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here