EPA/Valeriy Sharifulin
Dmitrij Peskov

Kremlj razume da je rukovodstvo Srbije pod nezapamćenim pritiskom Zapada i ceni stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nadajući se daljem uzlaznom razvoju odnosa dveju zemalja, rekao je danas novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– U potpunosti shvatamo pritisak bez presedana kolektivnog Zapada na srpsko rukovodstvo i cenu i napore koji su potrebni rukovodstvu Srbije da izdrži ovaj pritisak do danas – rekao je Peskov, preneo je Tass.

On je istakao da Rusija veoma ceni ovakav stav srpskog rukovodstva i da se nada da će bilateralni odnosi nastaviti da se razvijaju uzlaznom putanjom.

2 COMMENTS

  1. Kako stvari stoje, Nemački tenkovi mogu prvo da se pojave na Kosovu i Metohiji (jer im je to želja), pa tek onda u Rusiji (jer tako moraju)…

  2. Nemački tenkovi će se prvo pojaviti u Srbiji. Mi smo za njih krvni neprijatelj. Kad pitate običnog Nemca zašto gaje Kosovo, odgovor je da su oni njihovi ratni saveznici. Pogledajte Evropsku uniju, članice su sve fašističke zemlje, Grcka i Kipar zalutali. Svi ostali su sa Hitlerom ratovali protiv Rusa. Staljin je kriv da se Francuska nadje nadju pobednicima i u Savetu bezbednosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here