Pexels

Saznajte koji horoskopski znaci su najveći manipulatori i na koji način manipulišu drugima!

1. Blizanci

Ovo je ubedljivo najmanipulativniji znak Zodijaka, a drugima manipulišu tako što malo prilagode istinu onako kako njima odgovara – drugim rečima, lažu.

Oni umeju da racionalizuju laganje, da kažu da je to za neki viši cilj i da nemaju drugu opciju, ali zapravo laži koriste kako bi izmanipulisali druge.

Oni će vam možda reći da će uraditi nešto a da nemaju čak ni nameru da to urade, ili će neku situaciju prikazati mnogo strašnijom nego što jeste…

2. Škorpija

Škorpije su takođe opasni manipulatori, a najviše vole da upravljaju drugima tako što ih ubede da će “loše proći” ako se okrenu protiv njih i traže odanost bez obzira na sve.

Takođe, svojim ponašanjem vam stavljaju do znanja da će vas izbaciti iz svog života, ako se ne slažete sa njima, što je prilično slično emocionalnom zlostavljanju. A ako do toga dođe, sve tajne koje ste rekli Škorpiji više se neće smatrati poverljivim…

3. Jarac

Najgora stvar koju Jarac radi da bi manipulisao ljudima je da vas natera da se osećate glupim.

Svoje znanje koriste da navedu druge da urade baš ono što oni hoće, a time što vas nateraju da mislite da ste glupi i da vam treba pomoć, navedu vas i da sledite njih i njihov plan.

Kada neko za sebe misli da je pametan i ima samopouzdanja, lakše će se suprotstaviti Jarcu, ali će ljudi rođeni u ovom znaku zato oslabiti vaše samopouzdanje da biste bili lakši za manipulaciju.

4. Lav

Lavovi su takođe majstori manipulacije, a omiljeni trik im je da se prave naivni.

Oni imaju dosta samopouzdanja, a ego ih ponekad natera da urade nešto zbog čega će drugi snositi posledice. Ali pošto su dobri manipulatori, ako osobe u znaku Lava urade nešto što je dobro za njih, a loše po druge, ubediće vas da je to dobro za obe strane.

5. Ribe

Najgora stvar koju Ribe rade kako bi manipulisale drugima je da ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Nije njihova krivica što se nešto desilo ili što je neko uznemiren… Ribe su samo radile svoj posao i bile u svom svetu…

Ponekad se stiče utisak da osobe rođene u ovom znaku ne smatraju sebe odgovornim za bilo šta jer su tako kreativne i posebne – i zbog toga ponekad drugi nadrljaju.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here