Pet koraka do orgazma!

0

Smanjite vaša očekivanja

Nemojte nikada sebi reći: "OK, danas će biti taj dan. Neću izaći iz spavaće sobe dok ne doživim orgazam." Na taj način se vaša želja nikada neće ostvariti.

 

Umesto toga uzmite vreme samo za sebe, isprobajte nove stvari u krevetu, u kadi… dirajte se, masturbirajte i posmatrajte reakcije vašeg tela.

 

Ponekad ćete biti više opušteni, a ponekad manje. Okrutno je kažnjavati sebe u bilo kom smislu ako orgazam ne dolazi. Dogodiće se već jednom.

 

Nemojte odustati i nemojte biti nestrpljivi.

 

Evo kako seks i orgazmi mogu biti još bolji

● Pokušajte da promenite scenario

Ne morate uvek da to pokušavate u spavaćoj sobi. Možete da probate u dnevnoj sobi dok gledate TV ili dok kuvate u kuhinji. Možda će vam zvučati smešno i nezamislivo, ali neki ljudi su u spavaćoj sobi najnapetiji kada je orgazam u pitanju i upravo tamo imaju najveća očekivanja. A i maštanje dobro dođe, razmišljajte o onome što vas zaista "pali".

 

● Ne zaboravite lubrikante

Kada se koristite vlastitom rukom pobrinite se za to da upotrebljavate lubrikant. Dobro navlažen klitoris i stidne usne mogu da podnesu puno više stimulacije.

 

● Ne dopustite da ste zbog nedostižnog orgazma pod stresom

Razloga za nepostizanje orgazama može biti više. Možda se ne posvećujete dovoljno sami sebi, ne poznajete vlastito telo, ne znate još šta vam odgovara…

 

U međuvremenu nemojte zbog toga da proživljavate stresove. Doći će s vremenom. Svi mogu da dožive orgazam!

 

● I za kraj – vežba, vežba i samo vežba.
Možete vi to, ne odustajte, pa nije u pitanju matematika, to je samo masturbiranje…

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here