Pet mitova o seksu koje je pregazilo vreme

0

Dugo se verovalo da su muškarci promiskuitetniji od žena i da oni češće varaju od nežnijeg spola. To su, na primer, dva od mnogobrojnih mitova koji su se i danas zadržali.

U toku je seksualna revolucija u okviru koje su žene uzele deo svoje moći, a time su srušene i neke predrasude.

Muškarci žele seks češće od žena
Netačno. I žene žele seks, ali ih u čestom izražavanju želje sprečava mnoštvo obaveza. Uz posao, žene imaju i puno kućnih obaveza, pa su ponekad vrlo iscrpljene. Osim toga, žene su često i pod uticajem hormona koji prouzrokuju različite emocije. Zbog svega toga žene neće da mole muškarce za seks kao što oni to znaju da rade kad im se seksa. To, naravno, ne znači da im se ne seksa, samo ne prave problem od toga.

 

Sjajan ljubavnik ipak ne može da zadovolji svaku partnerku
Netačno. Vrlo je verovatno da će neko ko zna puno o seksu i ko ima puno iskustva u takvima aktivnostima biti bolji u krevetu od device. Takav muškarac zna da zadovolji ženu i ako želite nezaboravan seksualni doživljaj, pozovite nekog takvog u svoj krevet. Vrhunski seksualni užitak je zagarantovan.

 

Sretni parovi stalno uživaju u dobrom seksu
Potpuno pogrešno. Parovi koji su u dugotrajnim vezama često zapadnu u rutinu. To je normalna pojava, pa je zato dobro s vremena na vreme začiniti stvari. Kako? Najbolje da rešenje prepustite vlastitoj mašti. Važno je da ne pravite probleme, jer rutina zaskoči svakoga ko deli zajednički život.

 

Najbolji seks je spontani
Nije istina. U spontanom seksu ima puno uzbuđenja, ali i isplanirani seks donosi vrhunsko iskustvo. Kako? Ključ je u planiranju. Kad planirate seks, neprestano o njemu razmišljate, što svakako doprinosi kreiranju seksualne atmosfere. Što ga više odugovlačite, užitak će biti veći.

 

Muškarci su promiskuitetniji od žena
Ova tvrdnja je nekada možda bila tačna, ali danas to nije slučaj. U vremenu nove seksualne revolucije žene su pustile svoju seksualnost i nimalo ne zaostaju za muškarcima po broju partnera sa kojima su spavale. Istraživanja su pokazala i da će žene danas češće prevariti. Dakle, promiskuitetno ponašanje nije više rezervisano samo za muškarce. I žene su preuzele seksualnu moć.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here