Pet najboljih poza za seks otpozadi

0

Suprotno uvreženom mišljenju, žene uživaju u ovoj pozi isto koliko i muškarci. Stoga vam predstavljamo 5 mogućih poza kako biste osvežili ustaljenu pozu otpozadi, koja podrazumeva ženu "na sve četri noge" (kolena ili ruke) i muškarca na kolenima, koji penetrira pridržavajući se za partnerkine kukove.

 

Seks otpozadi može da vam omogući neke od najboljih seksualnih odnosa ikada
 

PRIDRŽI SE ČVRSTO

Ukoliko vaša devojka ima dobar balans i ravnotežu, onda je ovo prava poza za vas. Vaša devojka kao i za svaku pozu otpozadi, započinje na rukama i kolenima. Caka je u tome što se vi pridržavate čvrsto za njen struk, stvarajući jači pritisak. U ovoj pozi, penetrirajte polako i duboko.

 

RAŠIRENE NOGE

U ovoj pozi, vaša partnerka treba da leži na stomaku sa ispruženim i skupljenim nogama. Vi treba da je opkoračite, raširenih nogu, dok su vam ruke ispružene dajući vam oslonac. Ova pozicija iziskuje duboku, laganu penetraciju, a ukoliko želite da unesete malo romantike, savijte laktove i poljubite je u usta.

 

DUBOKA PENETRACIJA

Ona se ponovo nalazi na stomaku, ali ovog puta, njene noge su raširene, a kolena savijena, što znači da su joj stopala u vazduhu. Koristeći ruke kao potporu, pre svega je opkoračite, a potom se potrudite da vam noge sve vreme budu spojene. Duboka penetracija je zagarantovana, a bilo da prodirete polako ili brzo, možemo da garantujemo da ćete oboje vrlo brzo dostići vrhunac. Kako biste dodatno začinili ovu pozu, menjajte uglove njenih butina.

 

UZ POMOĆ STOLICE

Konačno smo stigli do rekvizita. Presavijte vašu partnerku preko stolilce, a ona neka se pridržava laktovima na naslon stolice. Levom rukom podignite njenu levu nogu i stavite je na vaš kuk. Da biste izbegli povrede i bol, stavite jastuke ispod vaših kolena, što će vam omogućiti da se koncentrišete na obostrano zadovoljstvo, a ne na krckanje kostiju i stolice.

 

U STOJEĆEM POLOŽAJU

Za ovu poziciju trebalo bi da oboje budete na nogama, po mogućstvu ispred ogledala. Recite joj da se nasloni na zid, radni sto ili na bilo šta drugo rukama. Koristite ruke da pridržavate partnerku za struk, da se oslonite na zid ili da stimulišete njen klitoris. Ukoliko se akcija dešava ispred ogledala, vaša partnerka će moći da vas posmatra dok penetrirate, a vi ćete moći da pratite izraz njenog lica u trenutku kada postiže svoj najbolji orgazam u životu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here