pixabay.com

Seks je vitalni deo veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod čaršafima. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za “Hafington Post” pet pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvek živahan. Evo koja su:

“Nevera” – fantazije i snovi su jedno, a stvarnost je drugo. Malo sanjarenja nikom ne škodi i to ne znači da više ne volite svog partnera ili da bi trebalo da prekinete vezu kao što to većina pomisli.

Predigra – oralni seks, dodirivanje i druge vrste stimulacije predstavljaju veliki užitak, ali stvaraju i napetost za ono što sledi uskoro. Predigra čini seks zanimljivim i nepredvidivim, ali vas i opušta i priprema telo.

Učestalost – jednom kada postanete roditelji, seksualni život se svakako menja, ali istraživanja Univerziteta u Torontu pokazala su da seks jednom nedeljno povećava količinu sreće u vezi. Stoga, bez izgovora i one dobro poznate “Boli me glava”.

Usredsređenost – fokusirajte se na ono što vas uzbuđuje kod partnera, a ne na ono što vam smeta. Stručnjaci za seks podstiču parove da se prisete šta ih je privuklo na partneru kako bi “osvežili” situaciju u spavaćoj sobi

Vreme samo za vas – ponekad zbog dece i obaveza parovi zaborave da “izlaze” sami. Povremeno dozvolite sebi sastanak samo s partnerom nakon kojeg će uslediti seks bez straha da vam neko upadne, piše metro-portal.hr.

1 COMMENT

  1. Где нађу све ове глупости!? Нађеш цуру у кафићу, и она склизне са столице, чим је ухватиш за руку, водиш је кући и заборави шта пише у Вестима.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here