Pexels

Ko je savršen muškarac? Fizički, to varira od osobe do osobe, jer je, kao što znate, lepota u oku posmatrača, a u emotivnom smislu skoro sve žene žude za sličnim stvarima.

Posle nekog vremena u braku, naiđe period kada se žena pita da li je izabrala baš onog pravog.

Ukoliko vaš muškarac ima osobine, čestitamo, jer pored sebe imate savršenog muškarca.

1. On je bezuslovna podrška

Svi mi grešimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina bi trebalo da bude na vašoj strani. Čak i kada grešite. U bilo kojoj situaciji, suprug bi trebalo da vas podrži, a ne da vas krivi.

2.  Vaše mišljenje mu je važno

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život ili briga o deci, oni takođe treba da postanu najbolji prijatelji i međusobni savetnici. Zajedničko donošenja odluka presudan je element srećnog braka, slušanje jedno drugog i uvažavanje mišljenja i želja.

3. Jača vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijom kako bi dobio ono što želi ili kontrolisao način na koji njegova partnerka razmišlja. On ne omalovažava. Naprotiv, svojim ponašanjem jača njeno samopouzdanje.

4. Veran vam je

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li reč o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – vas.

5. Pored njega ste svoji 

Ako ga zamolite za savet, daće vam svoje mišljenje. Međutim, on nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas ceni da bi se tako ponašao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here