Tanjug
Vuk Jeremić

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas Vuku Jeremiću da je sporazumom iz 2011. priznao kosovske lične karte, vozačke dozvole i tablice RKS i da zbog toga treba da se stidi.

“Stidi se. Sporazumom (2011) kojim si priznao kosovske ID, vozačke dozvole i RKS tablice, Kurti (za kog kažeš da je intelektualac) je hteo da ukine srpske ID za Srbe na KiM. I to smo sprečili. A kako da sprečimo odluku MSP u Hagu zbog koje te Kurti hvali na sav glas?!”, naveo je Petković na Tviteru, u odgovoru na Jeremićev tvit.

Povodom dogovora Beograda i Prištine o ulazno-izlaznim dokumentima, Jeremić je na Tviteru napisao da je “jedina promena u odnosu na predašnje stanje to što će Srbija početi da priznaje dokumenta takozvanog “Kosova”, što do sada nije bio slučaj”.

3 COMMENTS

  1. Се Србима није све у реду. Дузвољавају потурицама да их мувају како хоће и кад дође време Турци се зивкају Бошњаци.
    Ко ти удари шамар окрени му и други образ. Срб је Христов радује се смрти…..
    Видимо се у царству небеском.
    Помози Боже ако може!

  2. Да жалосно
    Да овакви скотови дођу у позицију да уништавају српску Државу🇷🇸

    Боже☦️Правде🇷🇸

  3. Г-дине Председниче,
    објасните народу зашто ти споразуми не ступају на снагу тек кад их потврди Влада? Нема те Ви уставна овлашћења за закључивање споразума. Чак и ако имате овлашћење владе да преговарате, постигнути договори постају оперативни када их потврди Влада! Ако ти договори задиру у уставни положај државе морају се потврдити одлуком Скупштине и референдумом!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here