Mladi vezista Crvene zvezde izjavio je da žali sa velikom šansom Milana Pavkova i stativom Radživa van La Pare.

 

Njegoš Petrović je istakao da bi, da su njegovi saigrači pogodili, meč sa Totenhemom imao drugačiji tok u odnosu na visok poraz 4:0 u Ligi šampiona.

– Jako je teško nositi se fizički sa njima, na ovom nivou je sve teško. Prvo poluvreme igrali smo maksimalno korektno, dobro smo stajali u srednjem bloku, ali smo primili gol na našu grešku. Da smo iskoristili dve šanse u prvom delu meč bi išao u drugom smeru – rekao je Petrović.

Petrović se složio sa konstatacijom novinara da Zvezdi sada predstoji borba za treće mesto i na proleće nastavak međunarodnog puta u Ligi Evrope.

– Slažem se potpuno. Dolazi nam Bajern, tražićemo pobedu, kao i na svakoj utakmici na našem terenu, a onda idemo Olimpijakosu. Ako nas Bog pogleda dočekaćemo proleće u Evropi.

Crvena zvezda u nedelju gostuje Javoru u Ivanjici u Superligi, a naredni meč u Ligi šampiona igra 26. novembra protiv Bajerna na stadionu “Rajko Mitić”.

2 COMMENTS

  1. Sjajan optimizam mladoga fudbalera. Medjutim , verujem da su se svi fudbalei i treneri nasih timova koji igraju medjunarodne utakmice uverili u fizicku pripremljenost, takticku i tehnicku superiornost evropskih klubova. Tako da su za sve njih ova takmicenja izvrsna skola fudbala, kojega oni igraju i prikazuju ovde .

  2. Vi urednici Vesti, ako nemate volju da objavljujete istinite i realne komentare, moram da vas podsetim da cesto prolazim pored vase redakcije i da mogu licno da ih vam izrecitujem. Na uvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here