Petrović u Partizanu: Ostvario mi se dečački san!

0

Završen posao: Ivan Petrović i Marko Nikolić
 

Partizan je brzopotezno završio u drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Od najave da će Ivan Petrović postati novi fudbaler crno-belih do njegovog potpisa za klub iz Humske prošla su samo dva dana, pa je u danas doskorašnji vezista kragujevačkog Radničkog overio četvorogodišnju saradnju sa srpskim vicešampionom posle čega je predstavljen javnosti u društvu trenera Marka Nikolića.
“Ostvario mi se dečački san, jer sam od malena navijač Partizana i želeo sam da dođem u ovako veliki i organizovan klub. Nadam se da ću se brzo prilagoditi zahtevima šef struke i da će sve biti u redu”, rekao je Petrović koji je zadužio dres sa brojem 28.

 

Nekadašnji omladinski reprezentativac je pojačao konkurenciju na sredini terena, naročito na pozicijama koje su do sada pokrivali Nikola Drinčić, Darko Brašanac i Saša Marković.
“Što se mene tiče, pružaću maksimum na svakom treningu, a na trenerima je da odluče kad i koliko ću igrati. Pošto dolazim iz Kragujevca, poznajem dosta bivših i sadašnjih igrača Partizana koji su ostavili trag u ovom klubu, poput Nemanje Tomića i Danka Lazovića, i verujem da ću igrama za crno-bele uspeti jednog dana da se izborim i za mesto u mladoj reprezentaciji".

 

Na kostataciju da ga je želeo i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, Ivan Petrović je odgovorio.
“Želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo”.

 

On je široj javnosti postao poznat posle spektakularnog gola Javoru u finišu minule sezone.

“Nadam se da će u Partizanu biti takvih i još boljih pogodaka. Što se mene tiče Partizan je uvek bio najbolji klub u Srbiji, sa najboljim igračima i atmosferom u timu i van njega”, rekao je Petrović povodom skorog početka nove sezone u Superligi u koju ulazi sa visokim ambicijama.

 

 

Reči hvale za dolazak Petrovića u Humsku imao je i trener Marko Nikolić.
“Petrovića poznajem iz vremena kada smo sarađivali u omladinskoj reprezentaciji. Iako je mlad, već je afirmisan igrač na prostoru Srbije, ali isto tako može još dosta toga da pruži. Očekujem da se u veoma kratkom roku prilagodi zahtevima našeg kluba i opravda sve što mislim o njemu, a ima kvalitet da jednoga dana zaigra za reprezentaciju”, rekao je Nikolić i ostavio mogućnost da do kraja roka Partizan osveži svlačionicu sa još nekim novim igračima.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here