Petru droga došla glave?

0

Alen, Danijel i Petar (treći s leva) sa čuvenim Gordonom Remzijem
 

Posle racije i jedne tuče u podrumu zgrade, kada je Miloš navodno gvozdenom šipkom udario drugog čoveka, vlasnik stana izbacio je kuvara. Detektivi koji istražuju ubistvo ove nedelje obilazili su stanare pomenute zgrade, raspitujući se o napadu i o ljudima koji su češće dolazili u Milošev apartman.

Njegov najstariji brat Alen nalazi se na odsluženju kazne od 13 godina zatvora, pošto je uhvaćen u jednoj od najvećih akcija na dilere droge pod nazivom – operacija "Vorior".

Petar Miloš i njegov brat Danijel često su se pojavili u medijima kao vlasnici restorana "Mariosarti" u Tuvongu, čiji gosti su bili advokati i poslovni ljudi. Bivše komšije kazale su da je Petar vozio više luksuznih kola, poslednji je bio crni "mercedes", a nedavno je prešao na daleko jeftiniji auto. Danijel je kazao da se njegov brat povukao iz restorana kako bi pisao knjigu recepata i da je za tri nedelje imao rezervisan let za London gde bi se sreo sa devojkom.
 

Apel policije

Detektiv-inspektor Entoni Giri kaže da istražni organi žele da razgovaraju s Miloševim prijateljima. On je takođe apelovao na sve okolne stanare i vlasnike radnji da kontaktiraju policiju ako imaju video snimke. Broj Krajm stopersa je 1800 333 000.

Prema izvorima "Kurijer mejla", Petar se borio sa zavisnošću od heroina, ali Danijel kaže da nema saznanja o tome da je brat koristio drogu. Prema njegovim rečima, brat je imao problema ranijih godina, ali da bi bio šokiran ako bi policija istragu usmerila na narkotike.

– Oni mogu da traže šta žele. Moj brat nije imao ni prebijene pare. Nije bio nikakav trgovac narkotika. Sve što je posedovao nalazi se u maloj spavaćoj sobi.

 

Prijateljica ga pronašla, niko ne zna šta je radio u kući u kojoj je ubijen
 

Detektivi su izjavili da nemaju osumnjičenih i pozvali su prijatelje da im se jave. Veruje se da je oružje kojim je ubijen bilo kućna alatka. U kući u Morningsajdu gde je telo nađeno nije bilo droge. Jedan komšija kazao je da je čuo kako neka žena vrišti iz kuće u utorak popodne, kada je telo i nađeno.

Policija je izjavila da je Miloša pronašla "poznanica" u kući u Morningsajdu u utorak popodne. Poslednji put je viđen u ženinoj kući u nedelju. Jedan komšija izjavio je da je video dvojicu muškaraca dvadesetih godina kako dolaze i odlaze sa imanja u kamionetu koji je često bio parkiran ispred kuće.

Danijel kaže da misli da je brat tamo išao da nahrani psa momka koji radi u rudniku.
On ističe da ne zna nikoga koji bi poželeo zlo njegovom bratu.

– Niko nam nije došao na vrata. Niko se nije pojavio u restoranu. Jednostavno ne razumemo kako neko može da ovako nešto učini. Ako bi ga neko gurnuo, on ne bi ušao u tuču. Bio je kao veliki plišani meda. Bio je zaista osoba koja se voli. Bio nam je stena i oslonac.

 

Čudno ponašanje

Rajan Grosberg je Milošev prijatelj koji je pre oko nedelju dana primetio promenu na njemu. Opazio je da je Miloš postao depresivnog i da se čudno ponašao.
– On je bio dobar momak koga su uhvatili pogrešni ljudi – rekao je Grosberg. – Žao mi ga je. To je još jedan dobar momak koji je skrenuo na pogrešan put.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here