Instagram
Marina Gagić i Darko Lazić

Nakon što je nova devojka Darka Lazića, Barbara Bobak navodno rekla da ju je pevačev sin u jednom intervjuu nazvao “mama” bivša verenica Marina Gagić se oglasila i oštro prokomentarisala ovu njenu izjavu.

Ona je tada istakla da je pitala Darka da li je to istina, a zatim najavila i da će se tim slučajem pozabaviti Centar za socijalni rad, a potom napravila skandal i u naletu besa pozvala Barbaru, te ju je navodno izvređala i zapretila batinama.

Marina je od Darka navodno zahtevala da joj odmah da pevačicin broj telefona, što je on odbio, te je Gagićeva preko njihovih zajedničkih prijatelja saznala Barbarin broj i odmah je, prema daljim navodima, nazvala uputivši joj niz uvreda.

Neimenovani izvor koji se našao na licu mesta tvrdi da su svi bili šokirani koliko je Marina bila besna, pošto je svi u društvu znaju kao mirnu, kulturnu i povučenu.

– Marina je poludela zbog pominjanja sina u javnosti, a naročito zato što Darko ništa nije uradio po tom pitanju. Očekivala je da će Barbari zabraniti da pominje njihovo dete. Zvala je Darka i tražila da kaže devojci da to više u životu ne ponovi i da joj da njen broj telefona da joj to i sama kaže, međutim, on ju je iskulirao i rekao da ne želi da se meša u to i da joj neće dati broj. Marina mu je poručila da će sama naći broj i da će se s njim tek razračunati. Ubrzo je preko svojih i Darkovih zajedničkih prijatelja došla do Barbarinog kontakta. Čim joj se Bobakova javila, Marina joj je uputila niz uvreda, što je pevačicu šokiralo, pa nije uspela ni da dođe do reči niti da se opravda – priča izvor.

– Marina je bila toliko besna, u životu je nismo videli u takvom stanju. Ona je mnogo osetljiva na sina i jako je boli što Darko zanemaruje dete zbog veze s pevačicom. Zato je rešila i zakonski da goni Lazića, kako bi ispunio svoje obaveze prema detetu. Valjda joj se tad sve skupilo. Barbari je rekla da je najobičnija kur*a i dro*etina i zapretila da joj u životu više nije palo na pamet da njeno dete meša u te njene kurvinske priče, jer će je prebiti. Doslovno je rekla: ‘S Darkom možeš da se imaš seks još neko vreme, samo si jedna u nizu, ali mi sina ne pominji’. Odmah posle toga joj je spustila slušalicu i malo se smirila, jer je rekla šta ima – završava izvor.

Marina Gagić, kao i Darko Lazić i Barbara Bobak se ovim povodom još uvek nisu oglasili za medije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime