Instagram

Biljana Sečivanović učešćem u takmičenju “Zvezde Granda” probila se na estradnu scenu, međutim malo ko zna da je ova pevačica u životu pretrpela mnogo teških trenutaka.

Tragedije nisu zaobilazile mladu pevačicu, a ona se trudila da se sa njima hrabro nosi. Jedan od najbolnijih trenutaka u njenom životu bio je kada je na porođaju, dok je na svet donosila svog sina Mateju, saznala da je sin njene rođene sestre preminuo.

“Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre Nikolu”, kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji.

Biljana se porađala u Austriji, pa joj je još teže palo što u tim trenucima nije mogla da bude uz svoju porodicu.

“Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak”, rekla je Biljana u svojoj tužnoj ispovesti.

Nakon ove velike porodične tragedije, Biljanina sestra obolela je od raka, ali nakon prvobitne sreće zbog njenog izlečenja usledio je još jedan tužan događaj. Pevačici “Granda” pre nekoliko godina preminuo je otac, koji je takođe vodio tešku borbu sa kancerom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here