Printscreen
Elektra Elit

Pevačica Elektra Elite vratila se na muzičku scenu nakon duže pauze u totalno drugačijem stilu, ali je zadržala svoju prepoznatljivost.

Naime, pevačica, koja je prva priznala da se bavi prostitucijom u inostranstvu i koju je narod zavoleo zbog njene iskrenosti i čvrstih stavova, danas je objavila novu pesmu “Da se gazimo”.

U spotu se pojavljuje nekoliko golišavih muškaraca, a jedan od njih je i bivši učesnik “Zadruge” i bivši dečko Sanje Vučić, Nikola Đorđević, koji je sa pevačicom u bazenu. Seksi scene, luksuz i njeni atributi bačeni su u prvi plan, a prisnost sa Nikolom odaje upravo u ovom spotu.

S druge strane, Elektra nije štedela ni na stilistima. Pored brojnih odevnih izazovnih kombinacija, pevačiča je ponela i zelenu haljinu sašivenu od lišća, koja je osvojila prvo mesto na svetskom takmičenju.

Da je Elektra samouverena u nastavak svoje muzičke karijere, govori činjenica da je njeno svako dosadašnje gostovanje u srpskim emisijama dostiglo visoki rezultat gledanosti i pozitivne kritike gledalaca.

– Sta da kažem. Idemo dalje i nastavljamo tamo gde smo stali! Kao što kaže moja nova pesma “Da se gazimo”. To sam ja. Od ovog projekta očekujem previše jer je uloženo dosta vremena, rada i truda. Nije lako ni mojim saradnica raditi sa mnom, treba me istrpeti (smeh). Navikla sam na švajcarski sistem i mora sve biti perfektno, kako u životu, tako i u poslu. Ponosna sam na svoj dosadašnji uspeh, a još više na pozitivne komentare ljudi, pogotovo onih koji su imali predrasude o osobama kao što sam ja – rekla je Eleltra Elite za medije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime