Pevačica moli: Pomozite mi da nađem deku

0

Pevačica proživljava porodičnu dramu: Jelena Jovanović
 

– Stvarno više ne znamo šta da radimo i gde da ga tražimo. On je 19. maja izašao u običajenu šetnju Belim vodama, oko deset časova ujutru i nije se vratio. Iako je 1929. godište, potpuno je zdravog razuma i nije pokazao znake dementnosti, osim ako se nešto u međuvremenu nije desilo, pa je zaboravio i gde živi i šta radi. Svi smo ga tražili gde god da smo se setili da može da ode, čak je i policija obišla sva svratišta i mesta gde su smatali da može da bude, ali ni traga ni glasa od njega.
Policija je proverila i bolnice, dok smo mi obilazili okolinu i njegove prijatelje. Jedna žena ga je prepoznala na slici i kaže da ga je videla preksinoć u Vodovodskoj ulici oko 18 časova, ali ni od tada mu niko nije ušao u trag, čak ni u okolnim ulicama, gde ga je ona i videla – priča Jelena, i dodaje da su svi zabrinuti, jer ovo vreme nije pogodno za astmu koju on ima.

 

Nestao: Đorđe Golubović

– Nije poneo sa sobom ni pumpicu za astmu ni mobilni telefon, dok sa sobom ima najviše deset hiljada dinara. Ima i dokumenta, pa se nadamo da će neko odreagovati ako vidi da mu nije dobro. Ovom prilikom molim da, ako neko zna nešto o njemu, da nam se javi. Deda je na sebi imao belu košulju, džemper i pantalone. Stvarno smo van sebe i ne znamo šta još možemo da uradimo, jer Beogrd je veliki – objašnjava Jovanovićeva, koja je i preko svojih profila na svim socijalnim mrežama postavila dedinu sliku sa molbom da ga i njeni prijatelji traže, jer je zabrinuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here