Privatna arhiva
Jovana Lazarević

Pevačica Jovana Lazarević našla se na meti ljubornih koleginica koje na sve načine pokušavaju na sabotiraju njen rad. Naime, nju je proteklog dana sačekalo neprijatno iznenađenje kada su pokušali da joj hakuju profile na društvenim mrežama. Kada im to nije pošlo za rukom oni su sa lažnih profila slali uvredljive poruke.

-Jovana voli svoj posao i jako je korektna kada je saradnja u pitanju, pa je zbog toga jako tražena. Nju je pozvao vlasnik jednog poznatog lokala i zamolio je da dogovore par nastupa unapred jer je smatrao da se publika zasitila nastupa njene koleginice koja je svaki vikend imala isti repertoar što je kod nje očito izazvalo revolt i ljubomoru. – priča izvor blizak Jovani.

Nakon toga Jovanu je sačekala prava omazda, prvo su pokušali da joj hakuju profile na društvenim mrežama ali kada su videli da im to nije pošlo za rukom slali su joj razne uvredljive poruke.

-Jovana je zaista fina devojka i nije joj bilo prijatno kada je videla da pokušavaju da je unište i to zbog posla. Ona je rešena da cela stvar izađe na čistac pa će zbog toga angažovati advokata kako bi ceo slučaj dobio i sudski epilog jer niko nema pravo da vam ugrožava posao. – završava naš izvor.

Ovim povodom kontaktirali smo pevačica koja nije previše želela da pridaje pažnje koleginicama.

-U studiju sam radim svoju novu pesmu koja uskoro izlazi, svako u životu neka radi šta misli da treba, ali neka misli i o pravnim posledicama. – rekla je ona.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here