Printscreen
Nikol Šercinger

Vodeća pevačica sastava „Pusiket dols“ Nikol Šerzinger pazarila je ovu velelepnu vilu pre četiri i po godine za 3,75 miliona dolara i od tada uložila veliku sumu u enterijer, te sada želi i da zaradi na ovoj nekretnini

Atraktivna pevačica Nikol Šerzinger rešila je da se preseli iz luksuznog zdanja sa čak četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila koje zbog nesvakidašnjeg enterijera vredi pravo bogatstvo.

Višespratni savremeni dom na strmoj padini visokog grebena iznad Sanset Stripa u Los Anđelesu čuvena pevačica prodaje za gotovo osam miliona dolara.

Vodeća pevačica sastava „Pusiket dols“ Nikol Šerzinger pazarila je ovu velelepnu vilu pre četiri i po godine za 3,75 miliona dolara i od tada uložila veliku sumu u enterijer, te sada želi i da zaradi na ovoj nekretnini.

Kamin, luksuzna kupatila i garderober poput butika.

Postoji nekoliko spavaćih soba na donjem nivou od kojih je jedna pretvorena u teretanu, a zidovi od prozora pružaju opuštajući pogled ka gradu. Druga prostorija u kojoj može spavati najmanje četvoro ljudi sadrži dva seta kreveta na sprat, dok glavna spavaća soba zauzima vrhunski položaj na nivou penthausa. Linearni kamin zagreva prostor spavaće sobe, dok prostrana dnevna soba izlazi na privatnu terasu koja u središtu ima moderan bazen. Posebno moderno kupatilo izlazi takođe na drugu terasu, a posebno dizajnirani ugradni ormar dovoljno je velik, te deluje kao da ste u butiku.

Stakleni zidovi i pogled koji oduzima dah

Sama nekretnina podseća na kuću iz bajke, s obzirom na to da je na vidikovcu, a za uređenje svakog sprata se pravio poseban projekat.

Trospratna vila sastoji se od četiri spavaće sobe i četiri kupatila, a prostire se na malo više od 4.600 kvadratnih metara.

Svaki sprat oivičen je staklenim zidovima, odakle se pruža neverovatan pogled ka centru grada koji doseže sve do Tihog okeana.

Otvoreni životni prostori na glavnom nivou sastoji se od elegantne kuhinje, prostrane trpezarije postavljene uz prozore koji se protežu od poda do plafona, koji se otvaraju na veliku terasu.

Tu je i udoban dnevni boravak sa dve sofe postavljene jedna nasuprot druge, pored otmenog kamina od belog mermera.

Kućni bioskop i bazen

Od dodatnih sadržaja, tu je i kućni bioskop sa krevetima presvučenim plišom i posebno dizajniranim sedištima za gledanje filmova na velikom platnu. Iz mini-dnevne sobe izlazi se na lođu sa barom, gde se nalazi maleni bazen za kupanje, dok je pored postavljena ljuljaška koja gleda na grad i pruža očaravajući pogled.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime