Youtube/Grand parada
Jadranka Barjaktarović

Jadranka Barjakatrović kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju zbog širenja govora mržnje, novim potezom razbesnela je i Crnogorce.

Pevačica je na jednom nastupu na primorju zapevala pesmu “Srpkinja je mene majka rodila”, što su korisnici jedne Instagram stranice okarakterisali kao njenu kartu za povratak u Beograd.

Na ovoj društvenoj mreži osvanuo je snimak na kome se jasno čuju reči numere, a dok je pevala, Jadranka je dizala ruke uvis i lagano igrala. Na stihove “Sve da volim, ona me učila”, Jadranka je rukom pokazala u pravcu prisutnih gostiju.

– Kakav prelaz, završila se sezona kod nas pa bi sad malo u Beograd. E, Jadranka – napisano je na Instagramu, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

Jadranka je početkom godine vraćena i sa granice Srbije gde joj je takođe zabranjen ulazak zbog širenja govora mržnje. Ona je na mitingu DPS-a, gde je bio prisutan i Milo Đukanović, pevala: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, što je izazvalo veliki bes javnosti.

1 COMMENT

  1. Molim Gospida Boga da vam da Blagislov i da nedignete ruku jedan na drugog. Crna Gora I Srbija to je jedan narod, nedana vera Pravoslavlja.
    Neka vas Gospid Blagoslovi i da razumevanje I bratsku ljubav.
    Pozdrav svima I CG i Srbiji.
    I zeli sve najbolje . Iz Washington D.C. USA

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here