Instagram
Marija Melcer

Marija Melcer, pevačica, danas živi luksuznim načinom života. Može da se pohvali dobrim automobilom, luksuznim stanom, ali i vilom u Beogradu.

Međutim to nije uvek bilo tako. Sada je otkrila da je na početku karijere prodavala stvari na pijaci kako bi zaradila koji dinar.

Marija Melcer
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

“Svako ko se potrudi, on će napraviti uspeh. Posao je težak, ali se isplati. Mi smo znali da kada snimamo, snimamo po tri dana. Pevanjem sam počela da se bavim sa 17 godina, roditelji nisu time bili oduševljeni, pa sam prestala da bih završila školu. Mada su i oni sami držali kafanu i odatle počinje moja ljubav prema muzici”, priča Marija, pa dodaje:

“Upoznala sam kasnije jednog momka. Imali smo butik. Nakon toga prodavala sam stvari na pijaci, kada su nam ostajale zalihe robe. Ko hoće da radi i zaradi može na nekoliko načina. Nekada sam živela sa njima, radila, jela, sastavni deo svakog čoveka je da moraš početi od nečeg. Najdraže mi je kada vide da sam ostala takva kakva jesam. Jedina je želja da ostanem takva.”

Marija je istakla da ne voli da govori o ljubavnom životu.

“Srećna sam, voljena, izbegavam da pričam o privatnom životu. Sama govorim za sebe i dela govore za mene. Kada bude nešto još lepše svi će znati”, zaključila je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here