Instagram/darabubamara_official
Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara navodno je u vezi sa našim biznismenom koji živi i radi u Španiji.

Pevačica je do ušiju zaljubljena u 11 godina mlađeg muškarca, kog i dalje krije od javnosti.

– Dara je dva meseca u vezi sa našim čovekom iz Španije. Upoznala ga je i sa sinom i sa najbližim prijateljima. On živi i radi u Barseloni, ali zbog nje često dolazi u Beograd. Još ne želi da ga eksponira u javnosti, dok ne vidi u kom pravcu će ići njihova veza. Za sada je sve kako treba – kaže izvor blizak Bubamari i dodaje da se pevačica zaljubila kao nikad pre:

– Čim ga je videla, odlepila je za njim! Upoznao ih je jedan Darin prijatelj i odmah su na prvom susretu razmenili brojeve telefona. Svidelo joj se što vodi računa o sebi, redovno trenira, a i to što je veoma galantan. On je rođen u Španiji, a njegovi su poreklom iz Srbije. U Barseloni ima privatan biznis koji mu odlično ide, tako da je pun para. Darin novi dečko dolazi jednom nedeljno u Beograd, i to sa punim kesama poklona za pevačicu – dodaje izvor.

– Viđaju se od ponedeljka do četvrtka, jer ona vikendom ima tezge. Iz Španije joj uvek donese nekoliko parfema, kao i skupe krpice. Nedavno joj je poklonio markiranu torbu od 20.000 evra. Kada ne može da dođe iz Barse, pošalje joj bukete cveća na kućnu adresu – otkriva sagovornik.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here