ATA IMAGES
Ceca

Dolazak Svetlane Cece Ražnatović dočekan je sa oduševljenjem, a svi su ubeđeni da će pevačica doneti pravo i preko potrebno osveženje u ovo legendarno pevačko takmičenje.

Nedavno je Ceca oduševila gospođu Novku iz publike kada joj je poklonila tašnu, a deluje i da nastavlja da iznenađuje ljude koji iz dana u dan sede i “Zvezde Granda” posmatraju uživo.

Naime, kad su se kamere ugasile Ceca je vreme za pauzu iskoristila kako bi se opustila, ali nije odbila pozive devojčica koje su poželele da se fotografišu sa njom.

Svi pogledi publike bili su upućeni ka muzičkoj zvezdi, dok se red a slikanje povećavao. Pevačica nije skidala osmeh i strpljivo je pozirala kako bi udovoljila svima koji su poželeli da na ovakav način imaju uspomenu.

2 COMMENTS

  1. Ova pevačica je dokaz pada srpske kulture (veze sa kriminalom, prostorom, drogom…) Nije ona usamljen primer ali je tipican. I tako ličnost oskudnog obrazovanja, vokabulara, sedi u “strucnom” ziriju i nudi se mladima kao uzor. Za to vreme negde u nekom cosku sede mladi ljudi koji se bave umetnoscu i naukom. Njihove fotografije ne pune stranice medija, bice jer ne odgovaraju modernim, plastičnim facama, prekrivenim kilogramima sminke, nemaju nabudjena poprsja, naduvene usne, nisu pogodne za senzacionalističke naslove medija. Zato ti isti odlaze au Srbiji ostaju ovakvi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here