youtube/printscreen
Britni Spirs

Majka Britni Spirs, Lin Spirs, konačno se zauzela za svoju naslednicu i progovorila protiv svog bivšeg supruga Džejmija Spirsa koji je 13 godina upravljao ćerkinim životom i imovinom.

Lin je bila prilično zatvorena u vezi sa ovim slučajem, pa je samo za „TMZ“ u nedelju izjavila da je pop zvezda bila „dobro“ usred tekuće pravne bitke.

Međutim, ona je bila mnogo otvorenija u vezi sa konzervacijom i Džejmijem u oštroj deklaraciji u sudskim papirima podnesenim u ponedeljak.

U dokumentima do kojih je došao „Page Six“, Lin je izjavila da Džejmi „nije u stanju da interese svoje ćerke stavi ispred svojih“ i otkrila da Britni prema njemu ima samo osećaj „straha i mržnje“.

Rekla je da se uključila u konzervatorski rad kao „zainteresovana strana“ u maju 2019. godine i tada je shvatila da ništa ne ide u korist njene ćerke, te je kao jednu od nepravdi navela je Džejmijevo angažovanje doktora koji je Britni pripisivao „potpuno neprikladne lekove“, koje ona nije želela da konzumira.

Pevačicina majka takođe objašnjava da se njen bivši „oslanjao“ na Britnino kućno osoblje, medicinske pomoćnike i osiguranje kako bi ga informisali o svemu što pevačica radi kako bi stvar okrenuo u svoju korist.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here