Pijani devojčicu terali na seks

0

Trojica Kraljevčana uhapšena su zbog seksualnog zlostavljanja devojčice od 13 godina koje su počinili pijani. Kako prenose mediji, M.M. (21), V.Đ. (21) i S.N. (19) su devojčicu presreli dok su se vozili automobilom kroz selo Vrba na putu Kraljevo-Vrnjačka Banja. Uvukli su nesrećno dete u vozilo i primorali na oralni seks. Napad se dogodio pre desetak dana kada je devojčica krenula u prodavnicu da ocu donese namirnice.
– Naišao je automobil sa trojicom nasilnika. Bili su pijani i kada su ugledali devojčicu zaustavili su se, a onda je jedan od njih, koji je sedeo pozadi, izašao i uhvatio devojčicu koju je ugurao na zadnje sedište. Počeo je da joj preti u posle nekoliko udaraca napastvovao – saznaju lokalni mediji.
Preplašena devojčica iskoristila je nepažnju napadača pa je pet kilometara od mesta otmice otvorila vrata vozila i iskočila.
– Srećom nije se povredila. Bežala je kroz livade i njive, dok nije shvatila da je niko ne juri. Onda je mobilnim telefonom pozvala oca i objasnila gde se nalazi. Devojčica je doživela ogroman stres i nije mogla da govori od pretrpljenog straha. Danima je plakala dok roditelji nisu odlučili da odu u policiju i prijave napastvovanje. Napadači su odmah identifikovani i uhapšeni – kažu u istrazi.
Trojici mladića određen je pritvor i suočavaju se sa maksimalnom kaznom od 15 godina zatvora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here