Dragan Stojković Piksi je pre nekoliko dana iznenadio javnost otkrivši da ima želju da preuzme selekciju Srbije i da je sada dostupan jer je tri puta odbio Guangdžu RF

Kada je Stojković dao signal da je ovog puta raspoložen da preuzme reprezentaciju i rekao da je siguran da bi uspeo da je odvede na Mundijal, sve lampice na Terazijama su se upalile.

Kako saznaje Mozzartsport, Stojković i vrh FSS-a su gotovo ceo dan u sredu proveli u razgovorima. Ne bi se to moglo nazvati pregovorima, jer su obe strane voljne da dođu do dogovora, a novac nikako ne može da bude prepreka, jer FSS ne može da ponudi Stojkoviću ni deseti deo onog što ima u Kini i on je toga svestan.

Okolnost koja ide na ruku srpskom savezu je što Piksiju ugovor sa Guangdžuom ističe za šest meseci, pa je i on, u načelu, spreman da se odrekne dela garantovane zarade.

– Ja sam tu da pomognem srpskom fudbalu u bilo kom obliku. Propustili smo šansu da odemo na Euro, nervirao sam se. Ne možeš da veruješ da možeš da izgubiš od ekipe koja nije kvalitetnija od tebe.

– Znam da bih nas odveo u Katar. Znam jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum, maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija, budu najgori. To se u poluvremenu reši – rekao je Piksi nedavno gostujući na televiziji K1.

Međutim, nije kraj izboru i iz prikrajka vrebaju Vladan Milojević, Savo Milošević ali i Vladimir Ivić koji je dobio otkaz u Votfordu.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here