Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je fijasko Orlova protiv Škotske.

Legendarni fudbaler, sada trener, još u najavi utakmice govorio je da Srbija mora da pobedi pošto nije mala lakšu priliku od EP pre dve decenije.

Da nam je neko na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dao da sami smislimo najlakši put da se plasiramo, pa ne verujem da bi nam palo na pamet nešto jednostavnije nego pobediti Škotsku u Beogradu. Nije mi jasno kako su odigrali, šta su uradili i da li su svesni kakvu su šansu propustili – rekao je Dragan Stojković za “Informer”.

Ako nismo sad uspeli da se plasiramo na EURO, pa kad ćemo? – pita se Piksi i dodaje:

Rekao sam to pre utakmice, a sad mi je žao što sam u pravu – mi smo medicinski fenomeni kad smo ovo uprskali – dodao je “Piksi”.

1 COMMENT

  1. SRAMOTA koja se nemoze recima opisati. Pokazite ovim lenim bubama igru hrvatskog tima. Ginu za ponos i uspeh nacije. A ove flase netreba vise ni jednog pozvati da igra u drzavnom timu. Ima se vremena da se mladi talenti forsiraju i integrisu u drzavni tim.

  2. ha ha ha gubitnička, generacija tim treba sastaviti od druge i prve lige pa kako bude ,a onaj sergej sačuvaj bože u rusiji je 70 min. šetao terenom u laganom kasu i niko ga nije dirao a on nikoga tako nesto nikad nisam video ko neveruje nek pogleda utakmicu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here