Piksi pomaže Srbiji i Zvezdi

0

 Dragan Stojković Piksi
 

Takođe, njegovo troje dece – Anja, Andrea i Marko će donirati po 100.000 dinara sa porukom da unesrećeni nisu sami i da neće ostati sami.
"Duboko smo potreseni slikama koje svakodnevno gledamo iz poplavljenih delova Srbije. To nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sada je potrebno da se pokažu sloga, solidarnost i humanost jer najteže, nažalost, tek predstoji. Toga moramo biti svesni. Pokušaću da izdejstvujem i pomoć preko mojih kontakata u Japanu. Ovo sam ja sve preživeo posle cunamija pre četiri godine", rekao je Dragan Stojković Piksi za "Naše novine".

 

Kada je reč o njegovoj ulozi u Zvezdinoj diplomatskoj misiji oko dobijanja evropske licence za sledeću sezonu, u kojoj je od značaja lobiranje kod predsednika UEFA Mišela Platinija, Stojković nije želeo da priča o tome.

"Ne znam koliko je dobro pričati o tome. Meni ne treba publicitet da govorim o tome šta sam i kako uradio. Ali reći ću vam, zašto da vam ne kažem, da sam uradio ono što mislim da treba, baš onako kako osećam."

 

Znači, ipak ste lobirali u UEFA da Zvezdi progledaju kroz prste?
"Iz ovih mojih reči pametan će sve shvatiti. Takvima je prethodni citat dovoljan, a-ha-ha… Evo mogu i ovo da vam kažem da ću u subotu biti u Lisabonu, na stadionu Benfike, kako bih uživo posmatrao finale Lige šampiona. Dobio sam poziv od gospodina Mišela Platinija koji nisam mogao da odbijem. Takođe, ljudi iz FIFA su me zvali da putujem u Brazil, da budem deo organizacionog komiteta Mundijala, ali tu odluku nisam doneo", rekao je Stojković za "Naše novine".

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here