Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je utiske posle pobede u Azerbejdžanu (2:1).

Posle meča i pobede selektor Stojković je istakao da je zadovoljan pobedom.

– Najvažnije je da smo smo osvojili veoma bitna tri boda. Znali smo i pripremali smo se da će ovde biti ekstremno teško. U prvom delu smo imali igru, vođstvo, a u drugom su stvari otišle u drugi tok. Igračima čestititam na jakom karakteru, čuvanju nade i na kraju je ispalo prelepo veče u Bakuu. Zaslužena pobeda, pokazali smo da smo bolji od Azerbejdžana – rekao je Stojković posle utakmice.

Posebno je naglasio upornost svog tima.

– Moramo da igramo svaku utakmicu ovako. Da se ne predajemo, ta reč ne postoji za nas. Pokazali smo verovanje da usrećimo sve ljude u Srbiji. Veliku satisfakciju imam, posebno kada se pogleda umor, i naglasio bih strahovitu želju su moji igrači pokazali. Možemo da budemo zadovoljni.

Da li može Srbija da ostane na prvom mestu grupe?

– Učinićemo sve da ostanemo tu, verujemo da možemo. Veru i nadu ne mogu da nam oduzmu. Biće sve bolje… – rekao je Stojković, a onda napomenuo:

– Nismo iznenađeni svime što je bilo u Bakuu, nemojte da mislite da će neko ovde dobijati sa četiri ili pet razlike. Sve je bilo na visokom nivou, visok profesionalizam i ovi naši rezultati dolaze kao epilog celog ambijenta u reprezentaciji – zaključio je.

Srbija nastavlja kvalifikacije u septembru mečom protiv Luksemburga na svom terenu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here