Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje pozvao je danas osiguranike koji su ostvarili staž u Srbiji i Crnoj Gori da učestvuju na Međunarodnim danima razgovora sa Crnom Gorom u Nišu i Beogradu.

Na ovim razgovorima, savetodavci iz crnogorskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije, pružiće besplatnu pravnu pomoć građanima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, nastala primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Crne Gore.

Međunarodni dani razgovora sa Crnom Gorom održaće se 12. decembra u Nišu, od 9 do 16 časova (prostorije RF PIO Filijale Niš, Prijezdina 1) i 13. decembra ove godine u Beogradu, od 9 do 17 časova (prostorije Službe I Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10).

Kako se navodi u saopšetnju, svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem kao i lična dokumenta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here