Pirlo veran Juventusu do kraja karijere!

0

Andrea Pirlo i Frančesko Toti
 

Juventus je napravio prvi konkretan potez u nameri da odbrani Skudeto. Crno-beli iz Torina su ponudili, a Andrea Pirlo (35) prihvatio i potpisao novi dvogodišnji ugovor sa italijanskim prvakom, što znači da će u taboru Stare dame verovatno i završiti karijeru, pošto će u trenutku kad se saradnja završi imati 37 godina i verovatno otići u penziju.

 

Juve je na zvaničnom sajtu u kratkoj izjavi potvrdio da je Pirlo produžio vernost, uz komentar kluba: „magija se nastavlja“. I stvarno, čini se da će i nastavak saradnje biti plodonosan, uzimajući u obzir sve što je fudbalski Mocart pružio gigantu iz Torina. A nije malo, jer je utkao sebe u tri vezane titule šampiona Italije, odigrao 99 utakmica, postigao 14 golova, od kojih čak 12 iz slobodnih udaraca, a precizna statistika kaže da je za tri godine ostvario 87 procenata uspešnih pasova.

 

Kako li sad navijači Milana žale što su leta 2011. Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani olako pustili Pirla da ode sa San Sira kao slobodan igrač. Životna greška?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here