Pirlo veruje u titulu

0

"Ovo je pozitivna sezona za Milan. Dobro smo igrali, ali onda su nas pogodile mnogobrojne povrede", rekao je Pirlo i dodao:

"Žalimo zbog izgubljenih bodova protiv Napolija, Parme i Lacija. Do kraja šampionata je ostalo šest kola i pokušaćemo da pobedimo na svakoj utakmici, iako zaostajemo tri boda za Interom".

 

Inter se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa 66 bodova, dok je Roma na drugoj poziciji sa poenom manje. Milan je treći sa 63 boda. Do kraja šampionata u Seriji A ostalo je još sest kola.

 

Pirlo je priznao da će navijati za Barselonu u polufinalnim mečevima Lige šampiona protiv Intera.

 

"Možda se i moglo navijati za Inter dok je sakupljao evropske bodove za italijanske klubove. Međutim, Inter je plasmanom u polufinale LŠ napravio maksimum i nema potrebe da dalje navijam za njih. Mogu samo da kažem: Napred Barsa", istakao je fudbaler Milana.

 

Na pitanje novinara da li prihvatio mogućnost da Milan osvoji titulu u Seriji A, a da Barselona trijumfuje u Ligi šampiona, Pirlo je odgovorio:

 

"Ne bih baš bio za takvu opciju. Ne znam da li bih je prihvatio. Mogu da kažem da je hiljadu puta bolja opcija da Milan bude prvak Italije".

 

Pirlo je dodao da je trener Barselone Gvardiola bolji stručnjak od stratega Intera Žozea Murinja.

 

"Murinjo je harizmatičan, ali moja opcija je Gvardiola. On je bio fantastičan fudbaler i dodar je trener. Volim Barselonu, volim način na koji igraju i potpuno sam na njihovoj strani", zaključio je fudbaler Milana. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here