EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Trener Juventusa Andrea Pirlo uveren je da ishod utakmice poslednjeg kola Serije A protiv Bolonje neće uticati na to hoće li on ostati na klupi torinskog kluba.

Prethodnih meseci često se pričalo da Staru damu sledeće sezone neće voditi Pirlo, jer uprava kluba nije zadovoljna ostvarenim rezultatima.

Uoči poslednjeg kola prvenstva, u kojem će se torinski klub boriti za mesto koje vodi u Ligu šampiona, novinari su upitali legendarnog Italijana zna li šta ga čeka u budućnosti.

– Ne mislim da će klub doneti odluku na osnovu onoga što se dogodi u nedelju. Verujem da imaju ideju o onome što je urađeno tokom sezone, šta je bilo dobro, a šta nije. Odluka neće zavisiti od ishoda poslednjeg meča – uveren je Pirlo.

– Volim da radim ovaj posao, osećam kako krv ključa u mojim venama i želim da nastavim saradnju sa ovim klubom i ovim timom.

Juventus je trenutno peti na tabeli, sa bodom manje od četvrtoplasiranog Napilija i trećeplasiranog Milana. Od rezultata poslednjeg kola zavisiće hoće li torinski klub u Ligu šampiona.

– Mi verujemo. Posle utakmice sa Milanom su nas sahranili, ali smo se ponovo uzdigli. Takođe, pomogli su nam i rezultati koje su ostvarivali drugi timovi. Ali sada je vreme da mislimo o sebi, odigramo odličnu utakmicu i vidimo šta će biti.

U poslednjem kolu rival Staroj dami biće Bolonja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here