Pirotski Tigar kupio tegljače

0

Korporacija Tigar u Pirotu nabavila je dva najsavremenija kamiona-tegljača i dve poluprikolice ukupne vrednosti oko 250.000 evra. To je prva velika investicija ove kompanije u poslednjih šest godina.
"Sa ovom investicijom dobijamo puno, kako u pogledu uštede goriva, jer je reč o najsavremenijim vozilima, među prvima u Srbiji koja zadovoljavaju EURO 6 standarde", izjavio je direktor Poslovnog servisa u Tigru Predrag Pančić.
On je dodao da će uključivanje u rad dva nova kamiona biti ostvarena ušteda na putarinama koje su jeftinije za vozila koja zadovoljavaju ove standarde.
"Ova investicija nam, takođe, otvara mnoga vrata kada je reč o dobijanju unosnijih poslova u međunarodnom transportu za potrebe partnerske kompanije Tigar tajers, kao i za matičnu kompaniju Tigar. Kamioni su danas stigli iz Beograda, gde su kupljeni, u Pirot, i već su dovezli prvu turu kaučuka za kompaniju Tigar tajers, izjavio je Pančić.
Direktorka sektora za komunikaciju u Poslovnom servisu Tigra Nataša Pop-Krstić smatra da je ova investicija još jedan od dokaza oporavka kompanije Tigar, koja je prošlu godinu počela sa blokadom računa i obustavom proizvodnje.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here