Roditelji dece koja treniraju u VK Partizan, oglasili su se pismom u kojem daju podršku Udruženju igrača i trenera tog kluba u inicijativi za promene.

– Roditelji dece koja treniraju u VK Partizan, trenutno na bazenu SRC Košutnjak, bezrezervno podržavaju saopštenje Udruženja igrača i trenera VK Partizan i daju podršku procesu promena koje za cilj imaju normalizaciju uslova za trening (topla voda na bazenu), redovne plate za trenere, održavanje Skupštine kluba i izbor legitimnog rukovodstva – stoji u pismu.

Dodaje se da “samo roditelji i treneri znaju koliko napora i odricanja je bilo potrebno u prethodnih 4-5 godina da deca ostanu na pravilnom putu razvoja uz trenere koji su sve vreme bili uz njih.

– U periodu od 15. septembra 2019. do 18. avgusta 2020. (11 meseci) dečaci su na Banjici ukupno trenirali manje od četiri meseca, konstantno se seleći sa bazena na bazen. I u tim lošim uslovima treneri su uspevali da nađu način kako da naša deca svaki dan budu sve bolja i bolja, da istraju u teškim vremenima u kojima su nedeljno menjali po 2-3 bazena zato što nije bilo uslova za trening na našoj Banjici.

– Ubeđeni smo da će takmičenja koja su upravo počela pokazati da je Partizanova vaterpolo škola najbolja na svetu upravo zahvaljujuci trenerima koji ih treniraju i kojima ovim putem dajemo apsolutnu podršku – zaključuje se u pismu.

Pre četiri dana treneri i vaterpolisti prvog tima Partizana, zbog neslaganja sa aktuelnom upravom na čelu sa Mirko Bradajićem i Tatjanom Rakas, napustili su Banjicu i nastavili su sa treninzima na Košutnjaku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here