Pit i Džoli imaju seks 20 sati dnevno!

0

Bred nikada pre nije imao tako neverovatan seks. Izvori govore kako je par u krevetu znao da provede i po 20 sati na dan.

 

"Upravo je seks ono što ih je spojilo, ali zaluđenost seksom ne traje večno", ispričao je Halperin.

 

Autor tvrdi da se Bred Pit (45) i Anđelina Džoli (34) sada stalno svađaju kao pas i mačka. Sukobljavaju se oko politike, odeće koju deca nose, čak i oko toga što Bred pije alkohol i puši marihuanu.

 

Ađelina Džoli i Bred Pit: Spaja ih seks a razdvaja alkohol i droga

 

Halperinu je Bredov i Anđelinin vozač limuzine ispričao kako ona ima temperament kobre i da ne razume kako bi neko mogao da bude sa njom svaki dan, bez obzira na to koliko je seksi.

 

Par je navodno prekidao već toliko puta da to niko ne može ni da izbroji. U knjizi se navodi i da je Bred Anđelinu prevario sa Amom, manekenkom iz Sudana, i da je upravo to bio razlog mnogih svađa među njima.

 

"Raskinuće u roku od 18 meseci, možda i ranije" – tvrdi Halperin i dodaje da će Anđelina u javnost pustiti priče da je Pita ostavila jer je alkoholičar i narkoman.

 

Ian je ispričao da smatra da Anđelina nije zla, ali je uveren da je lukava i prevrtljiva manipulatorka. Ispričao je i da je Džoli širila laži o Dženifer Aniston kako bi ona izgledala bolje u očima javnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here