Pižon: Ne može tako pred 20.000 navijača

0

Nakon što je nekoliko puta opominjao igrače da se uozbilje, Petrović je odlučio da prekine rad i dobro ih "izriba".

 

"Dođite svi u krug", rekao je Pižon, a onda mirnim, ali odlučnim glasom izgrdio Zvezdine fudbalere, podsetivši ih da za četiri dana počinje šampionat i da odsutnost može skupo da ih košta.

 

"Čeka nas 20.000 navijača u subotu i svakako možete da zamislite kako bi reagovali za ovakvo izdanje", rekao im je Petrović.

 

Prekor je imao efekta, pa je ostatak treninga prošao po predviđenom planu.

 

"Morate da se bavite psihologijom u svakom trenutku. Znam da su sve to mladi momci, da su se uželeli svojih kuća posle priprema i da otud postoji odsutnost. Međutim, tolerancija ima svoju granicu i moja reakcija je bila sasvim razumljiva. Ostalo je malo do početka šampionata, sad nam je potrebna maksimalna koncentracija, i igrači su, nadam se, toga svesni", objasnio je kasnije Petrović.

 

Brazilac Kadu je u ponedeljak trčao lagane krugove i išao na redovnu terapiju zbog povrede mičića, a tek nakon detaljnijih pregleda biće poznato da li je reč o nečem ozbiljnijem.

 

Na startu prolećne sezone Crvena zvezda dočekuje na svom stadionu Jagodinu. Ovaj susret na programu je u subotu od 16,00.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here