Pižon: Nije sramota izgubiti

0

”Prvenstvo je dugo, ima još dosta da se igra. Biće još pobeda i poraza i nije sramota izgubiti. Porazi su sastavni deo fudbala", zaključio je Pižon i nastavio:

 

"Utakmica je bila interesantna, a mi nismo uspeli da nađemo rešenje za njihovu igru u odbrani. Pošto nam bod ništa nije značio, u finišu smo se mnogo otvorili, što je domaćin iskoristio i došao do pobede”, izjavio je Pižon.

 

Na drugoj strani strateg Metalca Nenad Milovanović nije krio zadovoljstvo zbog velike pobede svog tima.

 

”Drago mi je zbog pobede nad gigantom kao što je Crvene zvezda, ali nama je i dalje glavni cilj opstanak. U našem prvenstvu stvari mogu vrlo brzo da se promene. Dok ne dođemo do kvote od 35 bodova, ne možemo da kažemo da smo sigurni”, ocenio je Milovanović.

 

Stevanović: Gledamo samo sebe

 

Trener Partizana Goran Stevanović bio je prezadovoljan prvom prolećnom pobedom u kojoj su crno-beli bili ubedljivi protiv Čukaričkog 3:0.

"Ponekad su igra i rezultat bolji pokazatelj od bilo kakvog komentara. Ovo nam je bio četvrti uzastopni meč na visokom nivou, još uvek nismo primili gol. Bili smo agresivni i skoncentrisani u završnici. Kada damo gol na vreme, posle sve ide lakše. Naš vezni red nam je umnogome olakšao posao. Gledamo samo sebe. Rekao sam i kada smo imali pet bodova manje da imamo šanse za titulu. Važno je da igramo dobro i zrelo, da publika uživa. Rezultati drugoj ekipa me ne interesuju", rekao je Stevanović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here