PKS: Najnoviji modeli privrednih vozila na sajmu TRANSTEK 2019

Vestionline
0
PKS

Sajam privrednih vozila TRANSTEK 2019 održaće se u  Kragujevcu, od 10. do 12. oktobra 2019. godine, u organizaciji Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga i firme “Politek doo”.

U okviru manifestacije biće predstavljeno više od 80 različitih modela vozila renomiranih svetskih brendova.

Izlagači na sajmu su najpoznatiji svetski brendovi lakih dostavnih vozila, tegljača i kamiona kao što su Mercedes-Benz, Volkswagen, Iveco, Fiat, Renault Trucks, Isuzu, Fuso, Volvo, MAN, Scania. Program priključnih vozila predstaviće Schmitz Cargobull, Schwarzmüller, Kögel, Kässbohrer, Wielton, dok će program opreme predstaviti Thermo King, Eberspächer, Otani, Long March, CVS.

Na sajmu će, pored klasičnih rešenja i najpoznatijih brendova u oblasti transporta i programa dodatne opreme, biti predstavljene i inovacije u ovom sektoru, kao što su Lifting sistem koji omogućava dostavnim vozilima s klasičnim tovarnim sandukom i ceradom podizanje visine tovarnog prostora sa standardnih 2,3m na 2,6m, dok će u oblasti opreme za nadogradnju teretnih vozila biti predstavljen „Space Master”, najnoviji model najpoznatijeg evropskog proizvođača „spavajućih“ kapsula PONY.

Sajam će okupiti i predstavnike finansijskih organizacija, proizvođača opreme, referentnih institucija, a prateći program sajma će kroz prezentacije i panel diskusije biti prilika za razmenu iskustava i sticanje novih saznanja o aktuelnim trendovima u ovoj oblasti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here