Tanjug/AP

Ako ste ljubitelj sporta i s vremena na vreme dobijate kritike drugih jer sportu pružate više strasti od onoga što ti drugi misle da je normalna doza, pokažite im fotografije i video slomljenog čoveka koji pati zbog sporta, pa će vas taj neko možda razumeti malo bolje.

Klej Tompson je poslednju utakmicu odigrao 14. juna 2019. godine. Tada je Golden Stejt poražen od Toronta u finalu NBA lige. Voriorsi su izgubili 4:2, a Tompson je u šestom meču doživeo tešku povredu, nakon što je već imao problema tokom finalne serije.

On je propustio treću utakmicu zbog povrede u drugoj. Igrao je povređen kako bi pokušao da spreči poraz ekipe iz San Franciska, međutim u poslednjoj utakmici je sve pošlo po zlu. Tompson je pokidao ligamente i tada je krenuo njegov pakao.

Dve sezone je propustio, a u trećoj se još uvek čeka na njegov povratak. Već neko vreme trenira jakim intezitetom, međutim, za povratak utakmicama još uvek nije spreman. Očekuje se da bude u januaru 2022. godine, a ukoliko ne bude imao novih problema, očekujte od njega mnogo jer je gladan kao vuk.

Gladan je za košarkom, pa ni ne čudi što su snimci i fotografije njega u praznoj dvorani posle utakmice, obišle svet i naišle na brojne reakcije.

Golden Stejt igra vrhunski ove sezone i sa učinkom od 17 pobeda i dva poraza najbolja je u ligi. Nakon trijumfa protiv Portlanda, Tompson je ostao na klupi dok se hala praznila.

Na kratko je živnuo dok je pozdravljao grupicu navijača koja je među poslednjim izašla, a onda je stavio peškir preko glave i nastavio da sedi i mašta kako pomaže Stefu Kariju koji je trenutno glavni kandidat za MVP nagradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here