EPA-EFE/JIM LO SCALZO
Demi Lovato

Demi Lovato objavila je naslovnu numeru sa svog predstojećeg albuma, “Dancing with the Devil“, u kojoj govori o svojoj borbi sa zavisnošću.

Dancing with the Devil (Ples sa đavolom) pripoveda o borbi pevačice protiv zavisnosti i posledicama koje su dovele do skoro fatalnog predoziranja u 2018. godini, kada su joj lekari davali „još pet do deset minuta života”.

Pesma se počinje tekstom: „To je samo malo crnog vina, biće mi dobro, ne želim ga svako veče. Bila sam dobra, zar ne zaslužujem…”

Pevačica i glumica peva i o tome kako je „skoro stigla do neba” nakon što je „stvar izmakla kontroli”.

Pesma prati izdanje istoimenog dokumentarca objavljenog na Jutjubu, koji prikazuje mladu pevačicu, njene prijatelje, porodicu i menadžerski tim kako razgovaraju o zavisnosti od droge i alkohola.

U filmu, Demi je otkrila da je kao tinejdžerka bila silovana kada je imala 15 godina, a govorila je i o poremećaju u ishrani sa kojim se takođe borila.

Inače, predoziranje je 2018. godine, dovelo do toga da je Lovato doživela jedan srčani udar i tri moždana. Kasnije je prošla kroz dugotrajan proces oporavka.

Lovato (28) je u filmu ispričala da se „osećala jadno dok je bila pod strogim pravilima i pritiskom svog tima da ostane trezna, tokom napornog rasporeda turneja”.

Priseća se da je u jednom trenutku pomislila: „Ni sama više ne znam zašto sam trezna.”

Lovato je od tada otkrila da je i dalje pušila kanabis i pila alkohol i da „ne veruje da postoje ista pravila za sve zavisnike”, već da je svako priča za sebe.

Album Ples sa đavolom izlazi 2. aprila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here